2013-02-10

Read about the project in the journal Hemslöjden

See the article on the knitting projects Own our own time and Uplift in the latest 
issue of the journal Hemslöjden. Read more at http://www.hemslojd-tidningen.se

2 kommentarer:

 1. Hej Kerstin,
  Vilket spännande projekt du utvecklat! Jag sitter här och bara förundras över vilket storslaget , komplicerat och meningsfullt tilltag som sker i det tysta. Dvs jag har inte haft en aning om allt du åstadkommit genom många år. Kanske beror det på min egen upptagenhet med vad jag gör själv... Men är det inte också märkligt att vi får så lite kunskap om vad som sker från norr till söder i detta avlånga land? Mångordig är du inte själv och inte finns särskilt mycket press om vad som händer textilt inom landet.
  Ja nu inser jag förstås att jag sen ett par år glömt att prenumerera på Hemslöjden. Där kanske det skrivs och har skrivits? Tack för att du sände mig denna information! Lycka till på Shetlandsöarna!

  SvaraRadera
 2. I min blogg: www.mahila-indianembroideries.blogspot.com kan du läsa om vad som fyllt min tid de senaste 7 åren. Textil är ett förunderligt rikt medium!

  Jag har nu tittat igenom hela din hemsida och är djupt imponerad! Skall genast skicka vidare adressen till Helen Backlund på Dalslands Konstmuseum och andra vänner m. stick+ textilintresse.

  Varma Sommarhälsningar
  Elsa

  SvaraRadera